Студентски клуб " TУ-Play "

Какво представлява клубът?

Клубът е подходящ за Студенти склонни да работят в екип , добре (средно )запознати с Хардуера на един персонален компютър , и поне минимални познания за гайминг средите .

История на клуба : Сам по себе си клуба няма история. Но има история как ми хрумна да бъде сформиран този клуб .

Преди две години пролетта с една група колеги решихме че в разгара на КОВИД кризата и първия локдаун ще бъде интересно да направим лига(league of legends ) турнир името на ТУ-Варна . Беше доста слабо подготвен както и самите ние, но това разпали желанието в мен и колегите за да продължим тази идея клуба е с цялостната идея да продължи това ни начинание да го подобри и да покаже че нашите студенти могат да се забавляват с това и с онлайн средите .

Каква дейност извършва?

Развлекателна дейност за студенти под формата на предварително организирани от клуба турнири и събития свързани с гейминг култура.

Популяризиране на дейностите на Технически Университет в социални медии (Facebook, Twitch и др. ) под формата на стриймове, предварително записани видеа и постове.

Подготовка и сформиране на отбори за участие в турнири и събития от гейминг култура (Let’s play, Anifest, ежегодни турнири на A1 България)

Допълнителни дейности, които клуба може да заеме или отмени от други клубове в случай на нужда:

Университетът има клубове, които се занимават с присъствието на университета в социалните медии, например ТУ-On Air. В случай на нужда нашият клуб може да подпомага клубове като този в повечето аспекти на работата им.

Имейл


Facebook

Официална фейсбук страница на клуба.