Студентски клуб "Кафе, наука и още нещо..."Кратко представяне на клуба:

Имате невзети изпити? Искате да разберете материала, но не намирате правилните източници?

Пред вас стои иновативно и безплатно решение и това е...студентския клуб – “Кафе,наука и още нещо…”, където нашите колеги, не само, ще ви помогнат да попълните своите знания, но и ще ви покажат, че науката може да бъде забавна.

В една непринудена обстановка с чаша кафе в ръка и приятелски разговори ще получите мотивация да изкачите още едно стъпало нагоре към успеха.Очакваме ви!


Какво представлява клубът?

“Кафе, наука и още нещо…” е студентски клуб към СС на ТУ-Варна, в който студентите си помагат, съчетавайки полезното с приятното, на по чаша кафе. Ние нямаме за цел да даваме частни уроци или да дублираме лекции. Ние ще ви помогнем да погледнете нещата от друга гледна точка и сами да намерите решението, което търсите.


Как и защо е основан клуба?

Историята, която можем да ви разкажем, е свързана с начина, по който е измислено името на клуба. Все пак всички обичат кафето рано сутрин, след него идва науката под формата на интересните лекции и упражнения, “и още нещо…”, което дава възможност на студентите да развихрят своето въображение. Ето как клубът се сдобива с най-атрактивното име “Кафе, наука и още нещо…”


Каква е неговата дейност?

Дейността на клуба е пряко насочена към взаимопомощ между студентите в техните затруднения по учебния материал. Освен необходимостта нашите колеги да показват добри резултати през семестъра, ние, от студентски клуб “Кафе, наука и още нещо…” , знаем колко е важно те да се запознават с нови хора и да разпускат в една приятелска среда. Това е причината да се стремим към организацията на множество събития, подпомагащи израстването на студентите като личности и надграждащи техните умения в сферата на науката.


Какъв е фокусът на работа?

Клуб “Кафе, наука и още нещо…” е фокусиран върху дейности за студентите, развиващи логическото и стратегическото мислене, обогатяващи финансовата им грамотност, събуждащи състезателния дух и апелиращи към приобщаване и човечност.


За кого е подходящ?

Приветсваме всеки, който изпитва затруднения с учебния процес, желае да усъвършенства своите личностни умения, да надгражда и да се забавлява с приятели. За да получите нашето съдействие, не е необходимо да сте част от клуб “Кафе, наука и още нещо…”, но със сигурност е по-забавно.

С нетърпение очакваме и тези, които са натрупали нужните знания през семестъра и желаят да помогнат на своите колеги. Ще се радваме да се запознаем с нови готини хора, които да станат част от нашия клуб.Facebook

Официална страница на клуба.